Bij Lyle & Scott waarderen we individuen die gepassioneerd zijn in het leveren van sterke producten en diensten aan al onze klanten. Bij Lyle & Scott bieden we je de mogelijkheid om te werken in een werknemersvriendelijke omgeving en om het aanbod en de diensten van Lyle & Scott aan onze klanten te verbeteren. De mogelijkheden zijn eindeloos

 `Bij Lyle & Scott erkennen we dat succes begint bij mensen´

DRYKORN wordt internationaal gedistribueerd en bedient meer dan 1000 klanten wereldwijd. Directie en administratie evenals ontwerp, productbeheer en logistiek zijn gevestigd in het hoofdkantoor in Kitzingen, in het zuiden van Duitsland. Stoffen worden voornamelijk in Italië en Frankrijk besteld.
Productexpertise, een landelijke distributie en persoonlijke klantenservice maakten van DRYKORN een van de meest opkomende en snelst groeiende merken in de modebranche.

MA.STRUM bestaat op het snijvlak van mode en functie, een merk dat zich toelegt op het nastreven van textielinnovatie en utilitair design. MA.STRUM begon eind 2008 als een partnerschap met het Massimo Osti Archief en zou later, en vandaag de dag nog steeds, trots onafhankelijk worden. Ontwerpen worden gerealiseerd als het product van een uitgebreid onderzoeks- en ontwikkelingsproces, een proces dat betrekking heeft op hoe de drager omgaat met en wordt beschermd door zijn kledingstuk. Hoewel elke collectie verschillende invloeden heeft, put MA.STRUM het meest uit de wereld van sportkleding, prestatiekleding en militair design.

Sinds 1921 beschermt onze familie Canadezen tegen de kou – een meedogenloze zoektocht die in 2009 Moose Knuckles Canada oprichtte. Het merk is gebouwd vanuit de overtuiging dat we de slankste, sterkste en meest luxueuze sportkleding ter wereld kunnen maken. We verwerken Canadese knowhow, gruis en erfgoed in elke vezel, steek en rits. We staan ​​achter ons onberispelijke maatwerk, ethisch verantwoorde materialen en eersteklas hardware. In combinatie met bewezen prestaties en een uniek perspectief, is Moose Knuckles een uitzonderlijk bovenkledingmerk dat over de hele wereld verkrijgbaar is.
We zijn een gezin, een gemeenschap, een stam, en we dragen het op onze mouwen.

In de herfst van 2000 veranderde het landschap van premium denim voor altijd. 7 For All Mankind, geboren in Los Angeles, Californië, was het eerste bedrijf dat premium denim op schaal bracht, waarmee LA op de kaart werd gezet als de mode-autoriteit van de westkust. 7 For All Mankind kreeg al snel een directe aanhang vanwege het innovatieve gebruik van stoffen, pasvorm en afwerkingen in denim. Het merk, dat vaak ‘Sevens’ wordt genoemd, is niet alleen een begrip geworden, maar ook een favoriet onder de Hollywood-elite, mode-editors en stylisten. Onze jeans sierden de lichamen van opmerkelijke vrouwelijke beroemdheden, waaronder Emma Stone, Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kristen Stewart, Jessica Alba en Kate Bosworth. Mannelijke celebrity-fans zijn onder meer Ashton Kutcher, Ryan Reynolds en Prince Harry. Tegenwoordig is 7 For All Mankind een internationaal merk met winkellocaties in Amerika, Europa, Azië en het Midden-Oosten. Naast onze eigen fysieke winkels en website, wordt het merk verkocht in luxe warenhuizen en exclusieve boetieks over de hele wereld. 7 For All Mankind blijft de leider in premium denim en blijft de industrienormen naar een nieuw niveau tillen door een hybride merk van mode en innovatie te zijn.

Hoewel het in de 17e eeuw in Wales is ontstaan, is flanel sinds de 18e eeuw synoniem geworden met Amerikaanse outdoorkleding, toen de eerste Europese migranten zich aan de oostkust van Amerika vestigden en er het uniform van maakten voor hardwerkende buitenmensen. Een van de eerste kolonisten in die tijd was John Rich – de zoon van een wolwever – die in het begin van de 19e eeuw vanuit Liverpool, Engeland, naar Amerika migreerde. Nadat hij zich aanvankelijk in Philadelphia had gevestigd, verhuisde Rich naar de meer landelijke, centrale sector van Pennsylvania, waar hij zijn eerste wollen fabriek zou bouwen in de buurt van een kleine beek genaamd Plum Run en het merk Woolrich vond in 1830.

Genti is een 100% Nederlands modelabel met een sterk internationaal karakter. Creativiteit, kwaliteit en een individuele mindset hebben ons gebracht waar we staan en we kijken enkel vooruit. Het Genti DNA heeft in de afgelopen vijftien jaar bewezen succesvol te zijn.

Het Genti team ontwerpt iedere collectie voor een fashion minded consument in het ‘New Luxury Menswear’ segment. Daarnaast werken we nauw samen met onze partners in sport, zoals PSV Eindhoven. In speciale op maat gemaakte kledingconcepten gaan we samen voor winst.

 

TAKE YOURSELF PLACES.

Tien jaar later, met een aanwezigheid in meer dan 40 landen, neemt nobis performance-textiel en technologische innovaties voor bovenkleding, schoenen en accessoires over op tijdloze silhouetten die je overal mee naartoe kunnen nemen. Ga van de bergen naar de straten van de stad, verken de wildernis of probeer een nieuw menu. Loop, rijd, fiets of vlieg overal en altijd met verfijning en comfort. Wanderlust wordt aangemoedigd. We willen dat je je passies omarmt en een dynamisch leven leidt. Neem plaats in en omarm de elementen.

drykorn